Trefwoorden : Vreemdgaan

Mijn man heeft het met de buurvrouw gedaan! Ik weet het om bepaalde redenen zeker. Hij zegt er niets over. Ik vind het hartstikke erg en het maakt me gek maar aan de andere kant wil ik ook met hem verder. Dus misschien moet ik het niet zeggen en het door de vingers zien? Of misschien kan ik het hem op een ander moment nog eens voor de voeten werpen? Ik vind de buurman namelijk ook leuk!

Antwoord van de coach

Marjan
6 jaar lid, 25 antwoorden
Aan de ene kant maakt het je gek dat je man het met de buurvrouw heeft gedaan en aan de andere kant zeg je dat jij de buurman, naast je man waarmee je verder wilt, ook leuk vindt... Wat wil je precies?
Waar heb je behoefte aan? Omdat jouw man er niets over zegt, ben jij degene die een gesprek zou kunnen beginnen. Een gesprek met je man maakt denk ik wel een heleboel helder. Ik zou beginnen met het stellen van vragen. Wees eerlijk in het delen over jouw eigen gevoelens en probeer nieuwsgierig te blijven kijken naar je man, dat klinkt misschien raar, maar omdat je aangeeft dat jij de buurman ook leuk vindt, delen jullie wel iets samen...succes!

Nieuwe reactie toevoegen

Om een reactie te plaatsen, kun je hieronder;

Nog meer vragen

Ze gaat alweer vreemd

Roel (47) Mijn vrouw waar ik al 28 jaar getrouwd mee ben is al meerdere keren vreemd gegaan. Heb haar nooit feitelijk kunnen betrappen maar één keer in 2010 heeft ze bekend. Nu gaat ze voor, voor zover ik weet, voor de 5e keer vreemd. We zijn in 2010 in een ernstige relatiecrisis beland en na therapie besloten met elkaar verder te gaan. Nu enkele jaren later heeft ze weer iemand met wie ze vreemd gaat. Ondanks dat ik weet dat ze vreemdgaat kan ik de relatie niet verbreken. Waarom lukt dat niet

Lees het antwoord
Hij wil vriendschap

Iemand (31) Mijn vriend heeft ineens twijfels en heeft gezegd dat het beter is van vriendschap te hebben maar ik zie hem nog graag, maar ik denk dat ik teveel onzeker ben geweest en teveel gezeurd heb. Ik voel dat hij nog van mij houdt. Hoe geraken we hieruit?

Lees het antwoord
Hij vindt dat ik me laat gaan

Iluna (33) Hallo, ik ben nu bijna 7 jaar samen met mijn man. we hebben 3 kindjes van 5, 2 en een half jaar oud. Ik krijg vaak het verwijt dat ik me laat gaan, dat ik moet gaan sporten en dat het allemaal wel strakker kan. Ik weeg 57 kg, geen vetrolletjes en ben zelf tevreden van mijn lichaam en krijg verder ook regelmatig complimentjes over mijn lijn en uitzicht van anderen. Ik ga 32 uren werken en zorg voor het huishouden en kinderen. zelf voelt hij zich onzeker door zijn buikje wat mij niet stoort.

Lees het antwoord
Deze relatie zuigt me leeg

Lizet (27) Ik voel me zo leeggezogen. 2 jaar relatie, het leek normaal. Maar hij leek zich niet open willen stellen voor mijn gevoelens. altijd die feiten en wetenschap en mijn visie. als je dat zegt ontkend hij het glas hard. als jij je gevoel uitspreekt is het niet normaal of krijg je tegen je hoofd aan gegooid *ja,zo is de gemiddelde mens* nooit heeft hij gekeken naar wie ik ben. altijd, persoonlijke gesprekken kwamen van mijn kant. hij drijft me tot waanzin en hij is de eerste waar ik zo naar scheld.

Lees het antwoord