Trefwoorden : Vreemdgaan

Mijn man heeft het met de buurvrouw gedaan! Ik weet het om bepaalde redenen zeker. Hij zegt er niets over. Ik vind het hartstikke erg en het maakt me gek maar aan de andere kant wil ik ook met hem verder. Dus misschien moet ik het niet zeggen en het door de vingers zien? Of misschien kan ik het hem op een ander moment nog eens voor de voeten werpen? Ik vind de buurman namelijk ook leuk!

Antwoord van de coach

Marjan
5 jaar lid, 25 antwoorden
Aan de ene kant maakt het je gek dat je man het met de buurvrouw heeft gedaan en aan de andere kant zeg je dat jij de buurman, naast je man waarmee je verder wilt, ook leuk vindt... Wat wil je precies?
Waar heb je behoefte aan? Omdat jouw man er niets over zegt, ben jij degene die een gesprek zou kunnen beginnen. Een gesprek met je man maakt denk ik wel een heleboel helder. Ik zou beginnen met het stellen van vragen. Wees eerlijk in het delen over jouw eigen gevoelens en probeer nieuwsgierig te blijven kijken naar je man, dat klinkt misschien raar, maar omdat je aangeeft dat jij de buurman ook leuk vindt, delen jullie wel iets samen...succes!

Nieuwe reactie toevoegen

Om een reactie te plaatsen, kun je hieronder;

Nog meer vragen

Hij heeft geen tijd meer voor me

Angeligue (45) Wat als je je geliefde niet mag bellen en weinig ziet omdat die het alleen maar druk heeft? Geen tijd voor je maakt,dingen belooft en niet na komt. Zijn gevoel weinig laat blijken ineens na een super goede tijd samen. Ben ik dan gek dat ik denk dat er een ander is?

Lees het antwoord
Stel ik me aan?

stef84 (30) Goedemiddag, ik heb 5 maanden geleden een meisje ontmoet die net een maand vrijgezel is. na 100 dagen intensief contact over de app hebben we eindelijk gedate terwijl ze dat eerst nooit wilde. ze wil nog niet over een relatie praten maar zegt nooit zo verliefd te zijn geweest. ze is nu op gran canaria volle bak stappen voor 2 weken en juist omdat ze mijn vriendin niet is maak ik me soms zorgen. ze contact wel wanneer ze kan en stuurt lieve dingen maar ik ben best onzeker. stel ik me aan? groet

Lees het antwoord
Van latrelatie naar niets

Stientje (41) Mijn ex en ik waren een fantastisch koppel. Maar na anderhalf jaar samen te zijn, kwamen de vragen. Ik wilde heel graag met hem samenwonen, dat we samen een huisje kochten. Maar hij wil zijn huis niet verkopen en blijft dus wonen waar hij woont. Ik stelde dan voor om onze latrelatie verder te zetten, maar zijn ouders en zijn zoons zijn daar nu tegen. Ik begrijp dat niet, waaom zouden zij ertegen kunnen zijn als we toch een latrelatie hebben , Hij heeft het uitgemaakt onder dwang van hen.

Lees het antwoord
Ik heb het goed, maar ben toch ongelukkig

Bloesem (33) Ter aanvulling wil ik dit er ook nog graag bij kwijt. Wij wonen nu 11 jaar samen. Dit kwam destijds geheel van mijn kant. Ik wou niets liever. Ik heb niks te klagen, we hebben een mooi huis, financieel goed en mijn vriend is de liefste ter wereld, maar ik voel me gewoon al zoooo lang ongelukkig, mijn vriend weet hier trouwens overal van. Ik ben als de dood om een giga fout te maken als ik het zou uitmaken, stel dat het aan iets anders ligt wat ik de hele tijd over het hoofd heb gezien? Groet!

Lees het antwoord