Trefwoorden : Vreemdgaan

Mijn man heeft het met de buurvrouw gedaan! Ik weet het om bepaalde redenen zeker. Hij zegt er niets over. Ik vind het hartstikke erg en het maakt me gek maar aan de andere kant wil ik ook met hem verder. Dus misschien moet ik het niet zeggen en het door de vingers zien? Of misschien kan ik het hem op een ander moment nog eens voor de voeten werpen? Ik vind de buurman namelijk ook leuk!

Antwoord van de coach

Marjan
5 jaar lid, 25 antwoorden
Aan de ene kant maakt het je gek dat je man het met de buurvrouw heeft gedaan en aan de andere kant zeg je dat jij de buurman, naast je man waarmee je verder wilt, ook leuk vindt... Wat wil je precies?
Waar heb je behoefte aan? Omdat jouw man er niets over zegt, ben jij degene die een gesprek zou kunnen beginnen. Een gesprek met je man maakt denk ik wel een heleboel helder. Ik zou beginnen met het stellen van vragen. Wees eerlijk in het delen over jouw eigen gevoelens en probeer nieuwsgierig te blijven kijken naar je man, dat klinkt misschien raar, maar omdat je aangeeft dat jij de buurman ook leuk vindt, delen jullie wel iets samen...succes!

Nieuwe reactie toevoegen

Om een reactie te plaatsen, kun je hieronder;

Nog meer vragen

Eerst jij, dan hij

ineke (28) ik ben erg afhankelijk van mijn vriend, waardoor ik mezelf ben verloren. Ik heb hem geclaimd, nu is hij weg. Maar hoe krijg ik hem terug?

Lees het antwoord
Maakt drank meer kapot dan je lief is?

katherien (40) Ik heb een relatie van 6 maanden en heb al ondervonden dar mijn vriend graag drinkt , de laatste keer wist hij niet meer wat hij deed en is het een beetje uit de hand gelopen ( verbaal) met een duw als gevolg. de dag erna was hij geschrokken en zegt dat hij nooit meer zal drinken en heeft alle bier uit het huis gedaan . hij heeft een verladen van drug en drank(8 jaar geleden) . wat doe ik , vertrekken nu het nog kan ?

Lees het antwoord
Verknocht aan zijn ex

Anna (52) Mijn vriend en ik wonen allebei na een scheiding nu een half jaar samen. We hebben nu drie jaar een relatie. Het gaat op zich wel goed. Alleen begrijp ik niet goed waarom hij zijn ex vrouw zo in bescherming neemt. Zij heeft hem namelijk een lange periode bedonderd met een andere man. Ze heeft heel stiekum de affaire stil gehouden. Mijn vriend heeft haar hier nooit mee geconfronteerd. Hij heeft het wel geweten de gehele periode ( ongeveer een half jaar). mijn vriend zijn ex is op een gegeven moment weggegaan. Ze heeft een afscheidsbrief geschreven dat ze het niet meer trok en wilde scheiden. Nadat dit allemaal is gebeurd heeft mijn vriend nog een vriendschappelijke band met haar onderhouden. Ze kwamen bij elkaar op de verjaardag. Zij samen met de man waarmee ze mijn vriend heeft belazerd. Mijn vriend vond het geweldig dat hij nog zo goed met haar op kon schieten. Hij liep dit ook steeds te verkondigen. Ook praatte hij veel over haar als we bij zijn kenissen op visite waren, maar ook naar mij toe. Dat heeft me veel pijn gedaan. Mijn vriend was erg gek op haar. Hij heeft heel veel fotos en dvds van hun vakantie samen. Samen hebben ze het goed gehad en dat hoor ik nog regelmatig van hem. Hij romantiseert alles en verbergt alles als het op de ontrouw aankomt. Het lijkt soms wel of hij het in de doofpot stopt. Hij hemelt zijn ex erg op en is trots en kijkt verliefd naar hun fotos samen. Mij doet het wel verdriet, maar ik kan er nu wel redelijk mee omgaan. Alleen voor een paar maanden terug was mijn vriend( ik was eerder thuis dan gepland) de videobanden van hun vakantie samen aan het overzetten op dvd. Hij gaf aan dat hij dat zijn ex wilde geven, maar dat hij het ook graag op dvd wilde als herinnering. Mij steekt dat. Ook omdat hij van mij nooit geen fotos maakt. Hij geeft aan dat hij niet meer geinteresseerd is in fotografie en nooit meer een camera meeneemt of eraan denkt. Ik snap hier niets van. Ik zou graag willen dat hij spontaan met dit soort zaken ook aan mij denkt. Het zit er niet in. Ook meerdere dingen. Zijn reisjes met zijn ex waren altijd bijzonder. Ze hadden nooit geen ruzie. Ze was heel gemakkelijk. Zeurde nooit en maakte geen ruzie enz enz. Wat moet ik hier nu mee. En wat vinden jullie hiervan. Stel ik me aan?

Lees het antwoord
Ik wil hem terug

Berry (20) Ik heb een 6 maanden lang relatie gehad met een jongen de oorzaak waarom het uit is, is omdat hij erg afstandenlijk tegen mij werd en niks meer van mij wou dan studeren ik denk dat het ook door mij komt omdat ik vaak alles negatief in zag en dan bedoel ik dat ik alles nogal somber in zie en dat maakte het voor hem ook erg moeilijk dat zei hij ook ik ben ook van plan pro hulp te zoeken voor mijn psyische problemen. maar mijn vraag is nu: Kan ik misschien mijn ex weer terug krijgen?

Lees het antwoord