Trefwoorden : Vreemdgaan

Mijn man heeft het met de buurvrouw gedaan! Ik weet het om bepaalde redenen zeker. Hij zegt er niets over. Ik vind het hartstikke erg en het maakt me gek maar aan de andere kant wil ik ook met hem verder. Dus misschien moet ik het niet zeggen en het door de vingers zien? Of misschien kan ik het hem op een ander moment nog eens voor de voeten werpen? Ik vind de buurman namelijk ook leuk!

Antwoord van de coach

Marjan
6 jaar lid, 25 antwoorden
Aan de ene kant maakt het je gek dat je man het met de buurvrouw heeft gedaan en aan de andere kant zeg je dat jij de buurman, naast je man waarmee je verder wilt, ook leuk vindt... Wat wil je precies?
Waar heb je behoefte aan? Omdat jouw man er niets over zegt, ben jij degene die een gesprek zou kunnen beginnen. Een gesprek met je man maakt denk ik wel een heleboel helder. Ik zou beginnen met het stellen van vragen. Wees eerlijk in het delen over jouw eigen gevoelens en probeer nieuwsgierig te blijven kijken naar je man, dat klinkt misschien raar, maar omdat je aangeeft dat jij de buurman ook leuk vindt, delen jullie wel iets samen...succes!

Nieuwe reactie toevoegen

Om een reactie te plaatsen, kun je hieronder;

Nog meer vragen

Eerlijk zijn

D. (46) Ik heb een relatie met een getrouwde man, wee zijn naar mijn weten altijd eerlijk naar elkaar, maar nu ben ik erachter gekomen dat, terwijl hij mij vertelde ziek te zijn, hij met zijn vrouw en zoon een midweek weg is geweest. Hoe of moet ik hem ermee confronteren?

Lees het antwoord
Uit door burn-out

Kevin (28) Ik ben 5 jaar en 3 maand samen met mijn vriendin en wonen ook al een 3 jaar samen onder één dak. Vorige week kwam ze af dat ze de relatie wilt stoppen om wat op haar eentje te zijn. Ze komt ook net uit een burn-out. Ik hou zielsveel van haar en zag het niet aankomen. Ze gaat nu rond slapen bij vrienden en komt af en toe over huis om de was te willen doen. Ik ben op dit moment echt kapot van heel de situatie en wil haar zo graag bij mij. Hoe geef ik haar het beste ruimte?

Lees het antwoord
Liefde op afstand

M (25) Ik werd verliefd op iemand die ik kort kende. Na een aantal mnd is hij geëmigreerd voor een baan. Het was voor hem dubbel, omdat hij het leuk had met mij en hier alles had, behalve een passende baan. We hebben maar kort de tijd gehad om elkaar nog te zien. Daarna besloten om het daarbij te laten, maar wel contact te houden. Nu ga ik hem ook weer zien als hij even in NL is . Ik wil daar gewoon van genieten, geen contact hebben is ook geen optie, omdat ik heb dan meer mis. Maar is dit verstandig?

Lees het antwoord
We houden van elkaar, maar er was ook een ander..

Helena (52) Ik ben nu een half jaar samen met mijn vriend. Wij zijn verliefd en ik durf ook wel te zeggen dat we van elkaar houden. Nu heeft hij sinds een week of vier nogal wat contact met een vrouw uit zijn vereniging. Hij heeft bekend dat er meer is gebeurt dan alleen maar koffie en praten. Ik had al zon vermoeden maar ik heb hem kunnen vergeven....maar het knaagt wel. Hij wil mij niet kwijt en heeft er heel veel spijt van. Wat moet ik doen om het weer allemaal goed te laten komen en wij verder kunnen.

Lees het antwoord