Trefwoorden : Vreemdgaan

Mijn man heeft het met de buurvrouw gedaan! Ik weet het om bepaalde redenen zeker. Hij zegt er niets over. Ik vind het hartstikke erg en het maakt me gek maar aan de andere kant wil ik ook met hem verder. Dus misschien moet ik het niet zeggen en het door de vingers zien? Of misschien kan ik het hem op een ander moment nog eens voor de voeten werpen? Ik vind de buurman namelijk ook leuk!

Antwoord van de coach

Marjan
5 jaar lid, 25 antwoorden
Aan de ene kant maakt het je gek dat je man het met de buurvrouw heeft gedaan en aan de andere kant zeg je dat jij de buurman, naast je man waarmee je verder wilt, ook leuk vindt... Wat wil je precies?
Waar heb je behoefte aan? Omdat jouw man er niets over zegt, ben jij degene die een gesprek zou kunnen beginnen. Een gesprek met je man maakt denk ik wel een heleboel helder. Ik zou beginnen met het stellen van vragen. Wees eerlijk in het delen over jouw eigen gevoelens en probeer nieuwsgierig te blijven kijken naar je man, dat klinkt misschien raar, maar omdat je aangeeft dat jij de buurman ook leuk vindt, delen jullie wel iets samen...succes!

Nieuwe reactie toevoegen

Om een reactie te plaatsen, kun je hieronder;

Nog meer vragen

De waarheid achterhaald

S. (40) Ik ben erachter gekomen dat mijn man via internet op zoek gaat naar luxe hoerensites. Hij blijft maar ontkennen. Ik weet zeker dat hij er ook gebruik van heeft gemaakt. Wij zijn al 21 jaar samen en hebben ook heel wat meegemaakt. Ik ben radeloos. Het liefst raak ik gevecht met hem om de waarheid eruit te krijgen maar dan denk ik aan mijn 2 kinderen. Iedere dag huilen in je eentje en hopen dat je morgen niet wakker word is voor mij nu de normaalste zaak van de wereld.

Lees het antwoord
Wat is dit voor gedrag?

Sascha (23) Aantrekken, afstoten, na ruzies steeds weer doorgaan met vriendschap, na heel veel ruzies. Af en toe behoeftes. Hij gaat door maar lijkt wel steeds bij me terug te komen. Hebben 3 maanden gedate en toen gebeurde er van alles. Maar nu lijken we soms weer naar elkaar toe te groeien. We gaan beide door en ik zie het wel. Iedere x als er rusie is word het verleden er weer bijgehaald. Maar ik ben veranderd en heb van mn fouten geleerd maar hij ook. Wat is dit voor gedrag??

Lees het antwoord
Autistische partner

T (36) Ik heb autistische partner en wil niet meer ingaan op zijn negatieve buien. Ik blijf dit wel steeds doe en vererger de situatie. Ik wil leren hoe ik mijn mond kan houden en het niet binnen laat komen.

Lees het antwoord
Moeder dochter relatie

Jaqueline (44) Relatie met mijn moeder wordt steeds moeizamer. Een goed gesprek alleen nog mogelijk als het om haar gaat. Als het om mij/mijn gezin gaat praat ze er min of meer overheen. Als ik het probeer aan te geven, volgt irritatie. Ben hierdoor gekwetst, verdrietig en ook geïrriteerd. Moeder staat wel vaak klaar om op te passen. Heel lief. Maar wil ook graag gehoord worden als er een probleem is. Hou maar vaak mijn mond. Doet wel pijn.Ze kan het volgens mij niet aan of zo. Wil moeilijke momenten ontwijken

Lees het antwoord