Trefwoorden : Vreemdgaan

Mijn man heeft het met de buurvrouw gedaan! Ik weet het om bepaalde redenen zeker. Hij zegt er niets over. Ik vind het hartstikke erg en het maakt me gek maar aan de andere kant wil ik ook met hem verder. Dus misschien moet ik het niet zeggen en het door de vingers zien? Of misschien kan ik het hem op een ander moment nog eens voor de voeten werpen? Ik vind de buurman namelijk ook leuk!

Antwoord van de coach

Marjan
5 jaar lid, 25 antwoorden
Aan de ene kant maakt het je gek dat je man het met de buurvrouw heeft gedaan en aan de andere kant zeg je dat jij de buurman, naast je man waarmee je verder wilt, ook leuk vindt... Wat wil je precies?
Waar heb je behoefte aan? Omdat jouw man er niets over zegt, ben jij degene die een gesprek zou kunnen beginnen. Een gesprek met je man maakt denk ik wel een heleboel helder. Ik zou beginnen met het stellen van vragen. Wees eerlijk in het delen over jouw eigen gevoelens en probeer nieuwsgierig te blijven kijken naar je man, dat klinkt misschien raar, maar omdat je aangeeft dat jij de buurman ook leuk vindt, delen jullie wel iets samen...succes!

Nieuwe reactie toevoegen

Om een reactie te plaatsen, kun je hieronder;

Nog meer vragen

Autistische partner

T (36) Ik heb autistische partner en wil niet meer ingaan op zijn negatieve buien. Ik blijf dit wel steeds doe en vererger de situatie. Ik wil leren hoe ik mijn mond kan houden en het niet binnen laat komen.

Lees het antwoord
Moeder dochter relatie

Jaqueline (44) Relatie met mijn moeder wordt steeds moeizamer. Een goed gesprek alleen nog mogelijk als het om haar gaat. Als het om mij/mijn gezin gaat praat ze er min of meer overheen. Als ik het probeer aan te geven, volgt irritatie. Ben hierdoor gekwetst, verdrietig en ook geïrriteerd. Moeder staat wel vaak klaar om op te passen. Heel lief. Maar wil ook graag gehoord worden als er een probleem is. Hou maar vaak mijn mond. Doet wel pijn.Ze kan het volgens mij niet aan of zo. Wil moeilijke momenten ontwijken

Lees het antwoord
Van liefde terug naar vriendschap?

suzanne (21) Mijn vriend en ik hebben nu 3 jaar een relatie. We zijn begonnen als hele goede vrienden. we kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden. er is ook geen ander in het spel. alleen is alles te standaard geworden. het is fijn om bij elkaar tezijn. maar als we elkaar niet zien. missen we elkaar niet meer. de vlinders van het begin zijn verdwenen. is dat nog genoeg voor een goede relatie, zijn we in de friend zone beland???

Lees het antwoord
Vragen staat vrij

vicky (30) Ik heb sins 9 maanden waarvan ik denk een hele goede vriend opgedaan. Maar begin te twijfelen. We speelde samen een online spel. Maar nu is hij sinds 2 dagen gestopt en ik heb ineens van 10uur + per dag contact naar vrijwel geen contact. Betekend dit dat ondanks dat hij zegt dat ik een van ze beste vriende ben, dat ik moet vrezen voor de vriendschap?

Lees het antwoord